Susținând câinii de lucru Cocker Spaniel din Scoția | EUKANUBA

Susținând câinii de lucru Cocker Spaniel din Scoția

Numele Crescătorului: David Hamilton

Locaţie: Dumfries and Galloway, Scoţia

David Hamilton a fost un entuziast al câinilor spaniel de peste 30 de ani și, în ultimii 15 ani, a concurat la cel mai înalt nivel în probele de lucru cu câinii săi. Cerințele unui câine de probe de vârf inseamnă că o schimbare a calității hranei nu este o opțiune. Aceștia trebuie să mențină stare optimă a organismului, cu un tonus bun al mușchilor, o stare de sănătate robustă, iar dieta trebuie, de asemenea, să răspundă cerințelor lor energetice crescute.

Trecerea la EUKANUBA

Pentru mult timp, David a încercat să-și păstreze câinii concurs în cea mai bună condiție fizică pentru a concura la cel mai înalt nivel. Deși erau mereu în formă și gata să alerge, aveau probleme cu rezistența. De-a lungul anilor, el a folosit numeroase mărci diferite de hrana de brandurile mai ieftine din supermarketuri, la mărcile premium de top.

 

David a trecut la EUKANUBA Premium Performance în urma unei vizite a managerului de pentru canise EUKANUBA. David a fost impresionat de standardele excepțional de înalte de calitate pe care le aderăm, asigurând consistență în fiecare lot. Această calitate se extinde și la ingredientele utilizate. Proteina din hrana noastră provine din surse animale de calitate superioară, cum ar fi puiul, mielul și peștele. David a observat rapid o diferență la câinii lui după ce a schimbat hrana.

“"În numai două săptămâni de la administrarea EUKANUBA am remarcat o mare diferență în aspectul blănii și în tonusul muscular. Le-a crescut rezistența și au o performanță mult mai bună. Au devenit mai alerți și mai atenți la lucrurile din jur și au început să câștige premii la probele de teren."

David acum hrănește cu EUKANUBA toți câinii săi. În plus, își creste și căței cu hrana EUKANUBA Puppy pentru câini de rasă medie și confirmă că sunt sănătoși, robuști și plini de energie.

"Nu pot recomanda EUKANUBA suficient de puternic crescătorilor și dresorilor, de orice rasă"; spune David "Poate îmbunătăți starea fizică a câinilor, plus am constatat că acesta oferă avantajul suplimentar că fecalele (scaunele) generate sunt mult mai puține.".