De ce EUKANUBA | Eukanuba

De ce EUKANUBA?

SĂRBĂTORESTE O VIAŢĂ LUNGĂ ȘI SĂNĂTOASĂ ALĂTURI DE CÂINELE TĂU

Avem grijă de animalele de companie din 1969 – asta înseamnă cinzeci de ani de când le purtăm de grija câinilor și pisicilor! Așa că știm ce au nevoie pentru a trăi o viață fericită și sănătoasă.

Rețele noastre delicioase asigură o nutriție adaptată câinelui tău pentru a-și păstra condiția optimă a organismului, în fiecare etapă a vieții. 
 
Deci, dacă doriți să oferiți noului dvs. cățeluș un început bun în viață sau să îngrijiți câinele dvs. senior, EUKANUBA oferă celui mai bun prieten al dumneavoastră toată nutriția de care au nevoie.

Starea optimă a organismului -  Ce înseamnă pentru câinele tău

La Eukanuba suntem pasionați pentru păstrarea partenerului tău fidel, în cea mai bună formă posibilă. Asta e motivul pentru care toate rețetele noastre sunt adaptate etapelor vieţii şi  dimensiunilor câinilor, sprijinind câinele să atingă potenţialul lui deplin.

Relația pe care o ai cu câinele este ca o stradă cu dublu sens - o conexiune. Și, ca în orice relație apropiată, cu cât dai mai mult, cu atât primești mai mult. De aceea și tu joci un rol esențial.

Păstrarea stării optime a organismului câinelui înseamnă a avea grijă de toate lucrurile pe care le puteți vedea, cum ar fi o blană sănătoasă și dinți curați, precum și ceea ce nu puteți vedea, cum ar fi sistemul imunitar al câinelui și sănătatea articulațiilor.

O rețetă ce susţine o viaţă lungă şi sănătoasă

La EUKANUBA, noi folosim doar proteine de origine animală de calitate, şi nu vom folosi niciodată proteine concentrate de legume ca ingrediente din rețetele noastre. De asemenea, folosim prebiotice şi  un mix atent adaptat de vitamine si minerale, obținut în decenii de experienţă.

Verificăm cu atenție sursele pentru toate ingredientele noastre și efectuăm peste 120 de verificări de calitate, astfel încât să puteți fi sigur că veți obține produsele noastre cele mai bune, de fiecare dată.

Mâncarea noastră este, de asemenea, prietenoasă cu planeta, cu cel puțin 25% din energia fabricii noastre fiind generată de propria noastră proprie turbină eoliană.

Istoria noastră unică

Numele nostru EUKANUBA (“You-Kan-Noo-Bah”) a fost un cuvânt care a apărut din cultura jazz a anilor 1940. Se referea la ceva care era "de vârf" sau "suprem" - fie că era vorba de cel mai nou cântec, fie de o mașină rapidă.

În 1969, fondatorul EUKANUBA era în căutarea unui nume memorabil pentru noua lui formulă de hrană pentru câini. Calitatea hranei era de neegalat; acum tot ce mai avea nevoie era nume care să fie la fel de special.

Astăzi EUKANUBA este încă un brand "de top". Folosind ingrediente de inaltă calitate, este adaptată pentru a asigura toți nutrienții de are nevoie câinele pentru fiecare talie și pentru fiecare etapă a vieții.  Astfel când iei un sac de EUKANUBA, poți să fii sigur că oferi câinelui cea mai bună oferită de noi.

 

asociat Produse

Vezi toate produse