Povestea lui Dylan | Eukanuba

Povestea lui Dylan

La Eukanuba, suntem mândri să oferim o nutriție de calitate care se construiește în fiecare etapă a vieții. Faceți cunoștință cu Dylan, un retriever plin de viață plin de viață care a fost hrănit cu EUKANUBA de când era un cățeluș

Nume: Dylan

Vârsta: 7

Trăiește în: West Sussex

Jucăria preferată: Mingea de tenis

Dylan este un Labrador Retriever de șapte ani, care locuiește în West Sussex împreună cu proprietarii săi, Mike și Sarah, și cu celălalt Labrador Retriever al cuplului, Apollo de 13 ani.

Dylan s-a alăturat familiei când era doar un cățeluș Mike și Sarah și-au dorit să aibă un cățel din rasa pe care ei o adoră, și au avut o dorință specială, pentru culoarea mai puțin comună decât negrul obișnuit, ciocolatie. După ce au căutat la toți crescătorii de Labrador Retriever din zonă, au găsit în final un cățeluș ciocolatiu – cel mai mic dintr-o canisă cu 13 pui.

Ca majoritatea câinilor, Dylan iubeşte să alerge El poate alerga foarte fericit după mingea de tenis preferată ore în șir – chiar și în apa mării!

Călătoria lui Dylan cu EUKANUBA

Dylan a fost hrănit cu EUKANUBA puppy când era mic Ceea ce i-a oferit toată energia pentru a crește și a se dezvolta Pe lângă copierea tot ce a făcea câine mai mare Apollo, Dylan a învățat rapid cum să se comporte cu ajutorul DHA - este prezent în toate rețelele de hrană EUKANUBA pentru căței și ajută puii să învețe și să fie mai ușor de dresat.

O blană strălucitoare şi sănătoasă

Labradorii retriever flat coated au un păr lung și bogat, deci este vital să rămână în cea mai bună condiție.EUKANUBA conţine raportul optim de acizi grasi omega 6 & 3, care contribuie la o blană strălucitoare şi cu aspect sănătos, şi este cu siguranţă de vizibil la Dylan.

 

" Primesc multe complimente referitoare la blana lui Dylan" spuneMike " și cred ca asta se datorează calității hranei. Semnele exterioare ale unui câine sănătos reflectă într-adevăr ceea ce mănâncă."

Sprijinul adecvat pentru oase și articulații

Pe lângă o blana sănătoasă și lucioasă la exterior, proprietarii lui Dylan pot fi siguri că acesta primește toate substanțele nutritive potrivite și pentru interior. Pe la 18 luni, Dylan a trecut LA hrana pentru adulți EUKANUBA. Aceasta îi oferă nivelurile potrivite de proteine și grăsimi pentru a-l ajuta să își construiască o musculatură suplă, precum și calciu și glucozamină pentru a-și menține oasele și articulațiile sănătoase

Acest lucru este important mai ales pentru rasele mari, ei pot avea dificultăţi cu articulaţiile mai târziu în viaţă. 

Păstrarea condiției optime a organismului

Acum că Dylan are șapte ani, Mike și Sarah îl hrănesc cu EUKANUBA pentru câinii maturi. Rețeta gustoasă este bogată în pui proaspăt, ajutându-l pe Dylan să mențină mușchii supli pentru a-l păstra în forma cea mai bună posibilă pentru o viață lungă și sănătoasă.

" Una dintre cele mai mari plăceri de a avea un câine este când, chiar dacă ați avut o zi foarte proastă, sunt bucuroși să vă vadă când intri pe ușă. Cu ajutorul EUKANUBA, așteptăm cu nerăbdare să petrecem mulți ani fericiți cu Dylan alături de noi". Mike