Dovada unei vieți lungi | Eukanuba

Dovada unei vieți lungi

Să-l cunoaștem pe Utah, în vârstă de 17 ani

Cu EUKANUBA și o îngrijire potrivită

Pentru a înțelege mai bine efectele pe care nutriția le poate avea asupra longevitătii, EUKANUBA s-a angajat într-o supraveghere timp de zece ani, în care au fost implicați 39 de Labradori foarte speciali.

Sănătatea și longevitatea lor au fost monitorizate, iar rezultatele au fost fără precedent - aproape 90% din câinii Labrador Retriever care au fost hrăniti cu EUKANUBA, împreună cu îngrijirea corespunzătoare, au trăit dincolo de speranța de viață tipică de 12 ani a rasei.

Chiar mai surprinzător, aproape o treime (28%) dintre câini au atins o longevitate excepțională trăind dincolo de vârsta incredibilă de 15,6 ani. Un câine, Utah, a trăit până la împlinirea vârstei de 17 ani și 11 luni. Acesta este echivalentul a aproximativ 109 ani în termeni umani.

La EUKANUBA suntem pasionați pentru a-ți ajuta câinele să trăiască o viață lungă și sănătoasă alături de tine. De aceea toate rețetele sunt specifice în funcție de stadiul vieții și sunt contruite pentru a asigura câinelui o viață lungă.

** Longevitatea excepțională a Labradorilor (15.6 ani) este definită ca fiind o durata de viață cu peste +30% mai mare decât durata de viață tipică, de 12 ani.

 

 

Cunoaşte câinii

 

 Câini pe câmp  Câine alergând pe câmp
 Bunny, 16 ani  Clown, 16 ani
 Câine în iarbă  Utah
 Iowa, 17ani  Utah, 17 ani

CONSILIUL LONGEVITĂŢII

Am înființat Consiliul Longevității, un grup de distinși medici veterinari, crescători și specialiști în nutriția animalelor de companie. Ei au fost de acord că rezultatele de neegalat au demonstrat și au redefinit ceea ce înseamnă un proces de îmbătrânire cu succes al câinilor.

"Doar EUKANUBA a demonstrat că inovațiile lor nutriționale pot ajuta câinii să își atingă potențialul lor genetic și să atingă o longevitate excepțională. Calitatea nutrițională excepțională EUKANUBA, în combinație cu îngrijire medical veterinară de calitate și îngrijire zilnică, au făcut posibil pentru câini să trăiască o viață sănătoasă, mai lungă și plină de energie" Consiliul Longevitatii

Gama EUKANUBA

Supravegherea noastră de 10 ani în ce priveste longevitatea, a fost de neprețuit în modelarea cunoștințelor noastre și ne-a ajutat să creăm noua noastră gamă de rețete. Ea a ajutat la evidențierea modului în care diferitele componente nutriționale ale unei rețete oferă sănătate și bunăstare care se construiesc de la o etapă de viață la alta pentru un impact mai bun pe tot parcursul vieții.

Rețetele noastre gustoase conțin toate vitaminele si mineralele de care câinele dumneavoastră are nevoie pentru a avea grija de fiecare aspect al sănătății lui fizice, cum ar fi: oase puternice si articulații flexibile, o blană strălucitoare și radiantă precum și dinți și gingii sănătoase.