Despre noi | EUKANUBA

Despre noi

Istoria noastră

EUKANUBA a fost creată de compania IAMS în 1969. Fondatorul său, Paul F Iams, a creat EUKANUBA pe filosofia nutrițională ca pisicile şi câinii au evoluat din carnivore şi ar trebui să fie hrănite corespunzător.

De aceea folosim numai proteine animale de calitate superioară (în special pui sau miel) ca sursă principală de proteine în produsele EUKANUBA

Inovația neobosită și contribuția noastră la știința nutrițională au ajutat milioane de animale de companie să își atingă sau sa își depășească potențialul Gama noastră nutrițională include diete speciale cu prescripție veterinară și formule nutriționale personalizate pentru diferite stadii de viată, dimensiuni, sensibilități și niveluri de activitate.

Recunoscută la nivel global

Cunoștințele și respectul EUKANUBA pentru nevoile nutriționale ale fiecărui câine în funcție de fiecare etapă a vieții au condus la parteneriate cu crescătorii și medicii veterinarii, și structurile lor cheie.  Suntem parteneri cu numeroase federații europene de crescători și colaborăm, de asemenea, în parteneriat cu câteva organizații canine foarte recunoscute și de încredere, cum ar fi Federația Chirologică Internațională.

Promisiunea calității

Noi, cei de la EUKANUBA suntem de asemenea proprietari și iubitori de animale. Știm că fiabilitatea și siguranța produselor EUKANUBA sunt foarte importante, și ne-am dedicat decenii pentru a ne asigura că produsele noastre sunt de cea mai bună calitate, începând cu ingredientele lor.

Inspecțiile experților independenți asigură că păstrăm cea mai înaltă calitate procedurala folosind teste compatibile cu ceea ce este făcut pentru alimentele umane. Acest nivel superior de testare vă permite să hrăniți liniștiți animalele de companie.

  • Insistăm să folosim numai ingrediente de înaltă calitate, cu proteine animale pentru produselor noastre
  • Putem urmări ingredientele noastre până la originea lor, iar principalele ingrediente - proteine, cereale și grăsimi, provin din Europa, Noua Zeelandă și Statele Unite
  • Realizăm teste riguroase la fiecare pas al producției, cu 120 de teste de calitate.
  • Furnizorii noștri sunt aleși cu grijă. Mulți dintre furnizorii noștri sunt parteneri pe termen lung care au lucrat cu noi de ani de zile, dar verificăm încă fiecare livrare de la fiecare furnizor și solicităm o certificare transparentă cu privire la toate ingredientele.
  • Acceptăm în mod voluntar să avem inspecții de către experți independenți și am fost certificați extern. Suntem certificați conform schemei globale IFS utilizată frecvent și în lanțurile de aprovizionare cu alimente umane.