Câini campioni Irish Setter| Eukanuba

Câini premianți Irish Setter

Breeder name: Braidmount

Locaţie: Edinburgh

Mona Hunter și Will Brown au o experiență uriașă și o mare pasiune pentru reproducerea și prezentarea Setterilor irlandezi. Mona prezintă câini de concurs încă din 1992, iar Will a fost implicat încă din anii 1970.

Setterii Irlandezi sunt câini magnifici; iubitori, mlădioși și eleganți. Sunt atât de distinși datorita blănii bogate si mătăsoase de culoarea castanei, o caracteristică care trebuie să fie în stare perfectă pentru a fi prezentată in concurs.

Călătoria lui Braidmount cu EUKANUBA

Ei au trecut la EUKANUBA acum câțiva ani și au fost foarte mulțumiți de rezultat.

"Ne păstrează câinii într-o stare excelentă. O poziție și musculatură excelente, bine echilibrați în ceea ce privește greutatea și ajută la menținerea părului lor într-o stare perfectă“.

Rezultatele vorbesc de la sine De când îi hrănesc cu EUKANUBA, au avut mare succes cu doua dintre femele, Braidmount Geisha Girl și Fairhaven Louise Mountbatten at Braidmount, cu care au câștigat 31 respectiv 22 de Certificate de campion la diferite concursuri canine de prestigiu. Sunt mândri, în mod justifica,t de aceste realizări.

"Sunt complet convinsă că EUKANUBA a contribuit la menținerea Setterilor în condiția de învingători" said Mona.

De asemenea, au crescut cu succes două cuiburi de pui de când au început să hrănească EUKANUBA. Ei și-au hrănit cățelușii cu EUKANUBA Puppy pentru câini de rasă medie, cu rezultate excelente:

"Ambele cuiburi de pui au fost minunate, plini de viață și robuști- EUKANUBA Puppy le oferă un început minunat în viață și, sperăm, va contribui la producerea multor campioni pe viitor".

Sfaturile de top ale crescătorilor:

  • Hrănește-i cu o hrană de calitate și rămâi la ea. Cățelușii și câinii tineri pot fi uneori mofturoși când vine vorba de mâncare dar cel mai important lucru este să fii sigur că ceea ce le oferi este potrivit cu nevoile lor nutriționale.