Ajutând câinii Huskie Siberian să continue să alerge | Eukanuba

Ajutând câinii Huskie Siberian sa tot alerge

Numele crescătorului: Stuart and Suzanne Alexander

Locație: Scoția și Suedia

Stuart şi Suzanne Alexander din Scoția cresc si lucrează cu câini husky Siberian. Sunt câinii de lucru excelenți care iubesc să alerge. Ca și câini de sanie sunt construiți pentru rezistență și pot consuma până la 10.000 de calorii pe zi.

În Scoția, Stuart și Suzanne își conduc sibienii în hamuri pe tot parcursul anului, precum și în călătorii de lucru în străinătate. În ultimii ani, aceștia l-au dus în Suedia câte trei luni, când vremea mai rece și zăpada de sub picioare înseamnă că sunt capabili să circule pe distanțe mult mai lungi.

"Dieta este extrem de importantă pentru câinii noștri"spune Suzanne.“Au nevoie de hrană cu un nivel energetic foarte crescut care să conțină atât proteine cât și grăsimi de foarte bună calitate.”

Proteinele de înaltă calitate sunt esenţiale pentru a construi, menține şi pentru a reînnoi musculara, iar grăsimile oferă principala sursă de energie. Experienţa lor le arată că echilibrul dintre aceste doua ingrediente este foarte important.

“De-a lungul anilor am incercat diferite Brand-uri” spune Suzanne “Am întâmpinat câteva probleme diferite, de la inconsecvența între loturi, la pierderea în greutate a câinilor noștri. Să nu mai vorbim de serviciul slab pentru clienți!”

Motivul pentru care să schimbi cu EUKANUBA/h3>

În timpul uneia dintre călătorii lor în Suedia, au observat că multi dintre câinii lor aveau scaune moi. Se părea că dieta câinilor nu putea ține pasul cu cerințele lor energetice mari. Acesta era un lucru pe care doreau foarte mult sa îl redreseze.

Au decis să înceapă să îi hrănească cu  EUKANUBA Premium Performance, și au fost rapid mulțumiți de decizia luată.

“Suntem foarte mulțumiți de hrană” sspune Suzanne “Este de foarte bună calitate și este consistentă, are raportul ideal între proteine și grăsimi. Susține musculatura câinilor, le menține greutatea optimă și le asigură energia de care au nevoie.”

Cuplul se află acum în cea de-a doua iarnă din Suedia, iar câinii lor nu mai au probleme cu scaunele moi. De asemenea au crescut și două serii de pui cu EUKANUBA și cățelușii s-au dezvoltat minunat. “Acum nu am avea să îi hrănim cu altceva”.

Sfaturile de top ale crescătorilor:

  • În timp ce pot fi animale de companie minunate, huski siberieni necesită o mulțime de exerciții și, datorită vitezei lor ridicate, nu pot fi lăsați fără lesă decât dacă se află într-o zonă închisă cu un gard foarte înalt.
  • Sunt născuți pentru a alerga și se dezvoltă în munca la ham - fie că trag o sanie, o platformă, un scooter, o bicicletă sau alergă lângă tine. Consideră însă că la temperaturi crescute siberienii se pot supraîncălzi ușor.
  • De asemenea, necesită multă stimulare mentală și veți avea nevoie de un aspirator foarte bun!