Proteine, grăsimi și fibre - substanțe nutritive cheie pentru pisici sănătoase

Cu atât de multe opțiuni diferite de hrană pentru pisici pe piață poate fi dificil să știi care este potrivită pentru pisica ta.

Iată câteva sfaturi despre cum să fii sigur că pisica ta primește cantitatea potrivită de nutrienți vitali din hrană.

Importanţa proteinelor de calitate superioară

Nu toate sursele de proteine sunt la fel, atunci când este vorba de hrănirea pisicii tale. Pisicile sunt carnivore și au nevoie de o dietă bogată în grăsimi și nutrienți esențiali, care nu pot fi găsiți într-o dietă pe bază de proteine din plante, precum făină de soia. Produsele pentru pisici EUKANUBA conțin proteine animale care asigură toate cerințele esențiale de aminoacizi, cum ar fi taurina, pentru pisici. În plus, testele speciale de puritate și de calitate vă asigură că folosim numai surse de proteine de înaltă calitate și digerabile pentru o digestibilitate sporită.

Importanța Acizilor Grași

Există două tipuri importante de acizi graşi pentru pisici – acizii grași omega-6 şi omega-3. Acizii grași Omega-6, din grăsimea de pui și porumb, sunt esențiali pentru menținerea sănătății pielii și parului și a structurii adecvate a membranei celulare.

Acizii grași omega-3 se găsesc în ingrediente cum ar fi făina de pește. Omega-3 acizi grași s-au dovedit a fi importanți în coagularea sângelui și scăderea inflamației, printre altele Toate produsele EUKANUBA conțin surse de acizi grași omega 6 și 3

Tipul corect de fibre

Cercetările noastre au arătat că fibrele moderat fermentabile, cum ar fi pulpa de sfeclă, susțin sănătatea intestinală. Partea fermentabilă a fibrei este defalcata de bacteriile intestinale pentru a furniza acizi grași cu lanț scurt, o sursă de energie pentru celulele intestinale. Componenta nefermentabilă furnizează baza pentru scaunele normale.

Folosirea numai a fibrelor foarte fermentabile poate provoca probleme, cum ar fi excesul de gaz, în timp utilizeazarea numai a fibrelor nefermentabile, cum ar fi coji de arahide, provoacă un volum excesiv al scaunelor, deoarece nu au o valoare nutritivă.

Pulpa de sfeclă se găsește în toate produsele pentru pisici EUKANUBA pentru a susține sănătatea digestivă a pisicii.