Cum să prezinți copiilor un pui de pisică

Adăugarea unui nou pisoi la familia voastră este un moment plăcut pentru voi toți. Legătura pe care o formați cu noul vostru prieten va dura mulți ani de acum.

Prezentarea unui pisoi copiilor mici poate avea provocările sale - încercă să urmezi acești pași simpli pentru a face primele întâlniri armonioase pentru toți cei implicați.

Dacă ai copii mici și vrei să adăugi un pisoi la familia voastră, iată câteva lucruri de care să ții cont:

  • Preia controlul. Copiii mici nu pot fi responsabili de un animal de companie. Nu este de așteptat ca un copil să hrănească o pisică sau să monitorizeze aportul acesteia - numai un adult poate face acest lucru.
  • Prezintă-l cu grija. Prezentă treptat pisoiul copiilor sau celorlalte animale de companie. Poate fi o experiență copleșitoare, iar pisoii (și copiii) se pot comporta imprevizibil
  • Implică-ți copilul. A fi în control nu înseamnă excluderea copilului tău de-ți da ajutor. Un copil poate ajuta cu cumpărăturile, găsirea numelui, hrănirea și curățarea litieră, atât timp cât este supravegheat de un părinte. Vizitele la medicul veterinar sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a învăța copiii despre îngrijirea pisicilor.
  • Împărtășește informațiile. Dacă te gândești să adăugi o pisică familiei tale, află despre sănătatea și comportamentul felinei înainte de adoptare. Împărtășește informațiile învățate cu întreaga familie.
  • Oferă-i nutriția potrivită. Este deosebit de important să oferi o hrană de calitate superioară, cum ar fi EUKANUBA Kitten, deoarece cea mai rapidă creștere apare în primele 9 până la 12 luni de viață. Mâncarea noastră este special concepută pentru a furniza energie pentru creșterea celulelor, pentru a susține nivelurile înalte de activitate și a fi potrivită pentru gura și dinții de mici dimensiuni și o capacitate mai mică a stomacului.
  • Fii realist. Un nou pisoi nu înseamnă puțină întreținere. Pisicile au un nivel ridicat de energie. Pe măsură ce explorează noua lui casă, ar putea să utilizeze o ghiveciul unei plante în loc de litieră, sau să dărâme lucruri din entuziasm. În cazul în care o astfel de agitație este prea mult pentru tine, gândește-te de două ori înainte de a adoptarea.
  • Găsirea jucăriilor potrivite. Este mai probabil ca puii de pisică să muște, strângă de mână sau să te zgârie, când se joacă, față de pisicile adulte. Cele mai bune jucării sunt cele care, ținându-le în mâna, nu sunt aproape unde pisica se va lovi. Unele alegeri sigure includ jucării moi, cum ar fi pene sau bile - cu cât sar mai mult, cu atât mai bine. Evitați jucăriile care au muchii ascuțite, corzi sau părți pe care pisica dvs. le-ar putea înghiți.
  • Supraveghează cu atenție. Nu lăsa singuri împreună un copil și un pui de pisică până când sunteți sigur că vor juca în mod corespunzător.