Securizarea curții pentru câini | Eukanuba

Îngrădirea curții pentru câini

Împrejmuirea grădinii cu gard este o modalitate de a fi sigur că ai câinele în siguranță chiar și când nu ești acasă.

Iată câteva sfaturi cum să îți îngrădești curtea pentru a fi sigur pentru prietenul tău:

  1. Garduri:Cei mai mulți dintre noi se bazează pe gardurile de metal sau lemn pentru a împiedica câinii sa iasă, dar fii sigur că gardul tău nu are muchii ascuțite sau fragmente care ar putea răni câinele. De asemenea, dacă îi pui câinelui o zgardă împotriva evadării , se poate agăța și se va eliberă dintr-o smucitură sau două.
  2. Substanțe chimice:Multe îngrășăminte comerciale și erbicite pentru buruieni sunt acum sigure pentru animale, cu condiția ca instrucțiunile producătorului să fie respectate, dar altele pot cauza diferite afecțiuni. Asigură-te că ai citit eticheta de pe fiecare pachet înainte de a le aplica în grădina ta. Când nu le folosiți, trebuie depozitate în siguranță, departe de câine.
  3. Plantele:Unele dintre cele mai iubite flori și arbuști sunt dăunătoare când sunt ingerate de câini. Printre acestea se numără bulbi de lalele și narcise, tisa și crinii. Schimbați aceste soiuri pentru alte plante favorite sau le plantați în cutii de flori deasupra înălțimii câinelui. Protejează florile cu un gard de ochiuri mici, o barieră aproape invizibilă care va descuraja câinele, dar înseamnă că o să vă puteți bucura în continuare de flori.
  4. Echipamente: Câinii sunt niște creaturi curioase și probabil vor dori să investigheze toate uneltele de grădină. Mașinile de tuns iarba, trimerele pentru iarbă sau fierăstraiele nu trebuie lăsate niciodată la îndemâna unui animal de companie - asigurați-vă că sunt încuiate în siguranță într-o magazie sau în altă zonă sigură și fiți atenți animalul vostru în timp ce îl folosiți.
  5. Locurile cu apă: Câinii iubesc să se arunce într-o piscină, dar uneori pereții înalți ai piscinelor sau a căzilor tip jacuzzi sunt prea înalți pentru ca ei să urce înapoi în siguranță. De asemenea, dacă aveți un iaz, este probabil o idee bună să puneți o plasă deasupra lui pentru siguranța peștilor. Fiți siguri că acoperiți sau îngrădiți locurile cu apă când nu sunteți în preajmă.